Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/clients/client0/web4/web/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Cikkek

Útikönyv

"Sokan mondják hogy már késő, most már úgyis mindegy. A világban olyan folyamatok indultak meg, amiket már lehetetlen visszafordítani. - Én viszont azt mondom, hogyha itt a vége, akkor legalább a búcsú legyen szép! Mert mennyivel jobb érzés úgy várni a végét, hogy én legalább megpróbáltam mindent..."

 Az emberi tudatosság hihetetlen paradigmaváltás előtt áll. A legújabb kor tudományos felfedezései arra utalnak, hogy a világegyetem és vele a földi élet egy jól kitalált rendszer része, ami ‒ mint minden rendszer ‒ konkrét célokat szolgál. És hogy mik ezek a célok?

 ‒ Nos ezekre a kérdésekre a könyv a maga szórakoztató, de természetes könnyedségével adja meg a választ, miközben egységbe rendezi azokat a tudományos felfedezéseket, amiknek az emberiség már egy ideje a birtokában van. De mivel ezek a felfedezések a tudomány különböző ágaiból érkeztek, így még senki nem vette a fáradságot, hogy kirakja belőlük a nagy egészet.

 Ami miatt mára ez nagyon fontossá vált, hogy világunkat éppen a saját tudatlanságunk pusztítja el, pont úgy mint egy járvány, miközben fogalmunk sincs róla, hogy a titkok amik megmenthetnének minket és a bolygót amin élünk, már rég a birtokunkban vannak.

Könyvrendeléshez kattints ide.

Hol volt, hol nem volt… de hát mégiscsak volt, mert van is, egy emberi szemmel láthatatlan titokzatos erő, ami áthatja, REND-SZER-EZI az egész VILÁG-OT!

Nélküle nincs kezdet, nincs vég, és közben nincsenek történések sem, hiszen ő alkotta meg a törvényeket is, amik lehetővé teszik, hogy egyáltalán létrejöjjön valami!

Hiszen a létét meghatározó törvény, szabályrendszer nélkül, mi venne rá egy fát arra, hogy a felé áramló dolgokból oxigént állítson elő! Vagy azokat a fránya elemi részeket, atomokat elektronokat, hogy úgy keringjenek, kapcsolódjanak, hogy kő, víz, vagy önálló mozgásra képes élőlény legyen a végeredmény...

A modern tudomány nevű szekta, úgy hívja ezt az erőt hogy VÉL-ETLEN, mivel képtelen kiszámítani!

Aztán vannak olyan lények is, közöttük állatok, emberek, akik csak használják az erőket amik körbeveszik őket, és a legkevésbé sem érdekli őket hogy ezek az erők honnan, vagy miből erednek...

Aztán vannak vallásos emberek akik hisznek! Ezért azt mondogatják a környezetüknek, hogy kell itt lenni valami felsőbb akaratnak, irányító erőnek, amiben hinni kell, és hisznek... És megpróbálnak néha,  amikor rájuk jön a hívő rapli ennek az erőnek a kedvére tenni úgy, hogy imádkoznak hozzá, templomba mennek...

Aztán vannak néhányan olyanok is nem sokan akik az életük nagy részét arra teszik fel, hogy kapcsolatba lépjenek ezzel az erővel. Megszállottan próbálnak a nyomába eredni, megfigyelni, megismerni, tapasztalatot szerezni róla, mert érzik hogy van benne valami különleges ami vonzza őket, ami értelmet adhat az életüknek és magyarázatot a lelkükben és a szellemükben sorjázó kérdések özönére!

A könyvek amiket írok nekik szólnak! Isten hozott a körünkben....

 

Juhász Zsolt

 

Valódi TUDOMÁNYOS bizonyíték került az asztalra, egy a legmodernebb géntechnológián alapuló tanulmány formájában arról, hogy az MTA legalább 150 éve hazudik és tanít butaságokat a MAGYARSÁG múltjáról az őket hitelesnek elfogadó embereknek!

 

Tények és bizonyítékok:

Az MTA álláspontja a MAGYARSÁG múltjáról az, hogy a MAGYAR egy a FINNUGOR népcsaládhoz tartozó etnikum.

Elszántan állítják és tanítják több mint 150 éve, hogy a Magyarság írott kódexekben, krónikákban, és népi mondákban, regékben fennmaradt, eredettörténete, egy délibábos hazugság, amit csak azért találtak ki, hogy jobb fényben tüntessék fel a primitív és barbár, ŐSEIKET.

 

Tömören, néhány mondatban, szinte minden írott krónikánk és népi mondánk a Hunoktól és a Szkítáktól eredezteti a MAGYARSÁGOT! Az MTA viszont egy a nyelvek rokonságra alapított magyarázattal, légből kapottnak és délibábosnak nyilvánította mindezt, és úgy 150 éve a Finnugor rokonságot tanítja és erőlteti minden általa irányított fórumon, tehát az iskolákban, gimnáziumokban, egyetemeken, tudományos folyóiratokban.

 

Persze ha mindenki hinne az MTA-nak, hiszen elvileg ők a hiteles tudományos forrás, akkor ennek a cikknek nem lenne semmi értelme.

 

De nagyon sok ma még amatőrnek és tudománytalannak bélyegzett kutató állítja, hogy az MTA Finnugor eredettörténete, enyhén szólva sem áll acélos lábakon. hiszen valljuk be, a Finnugor eredettörténet csak elméletben létezik.

 

De nézzük meg végre, hogy mit hozott ezzel kapcsolatban a gyakorlat?

 

2017-ben egy nagyszabású tudományos projekt keretei között, felállították a „HONFOGLALÓ MAGYAROK” (ez is MTA-s elnevezés) géntérképét! Szigorúan csak az ezzel foglalkozó nyugati tudomány eszközeivel és fogalmi rendszerével, a legmodernebb tudományos eszközökkel és ismeretekkel, a Szegedi Egyetem kutatói dr. Neparáczki Endre vezetésével a következő eredményre jutottak:

 

A honfoglaló magyarok etnikai hovatartozása számokban, százalékos arányban:

 

Ázsiai Hunok génaránya: 40%

Nyugat-európai Szrubnaja Szkíták génaránya: 40%

Kaukázusi régió génaránya: 10%

Finnugor génarány: 0%

 

Tehát tömören a MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA már legalább 150 éve azt tanítja, hogy minden eredetmondánk és minden a múltunkkal foglalkozó krónika hazugság!

Szerintük tudományos tény, hogy a Magyarok egy Finnugor nép és mindenki aki mást állít délibábos hazugságokat terjeszt.

A fenti számadatok ezzel szemben teljesen tárgyilagosak, egyszerű statisztikai adatok.

 

Vajon mennyi idő kell nekik, hogy végre levonják a tanulságot? Képesek egyáltalán rá, hogy magukba szálljanak? Hiszen mennyire kínos egy nép vezető tudományos rétegére nézve az, amikor 150 évig bélyegezték az igazságot délibábos hazugságnak?

 

Juhász Zsolt

 

Ezért nincs morális cél, az életnek nincs lelki, érzelmi, szellemi síkja, ez mind csak vegyi anyagok véletlen keveredésnek a buta, kellemetlen és értelmetlen mellékhatásai.

Aki itt moralizál az mind hülye! Hiszen hány méter a szeretet, a tisztesség, vagy a becsület?

Egy felvilágosult, értelmes materialista ember nem hisz olyan dolgokban amiket a tudósaink nem tudnak megmérni, ezt jegyezzétek végre meg!

Tehát a nem létező dolgok listája:

Szeretet, tisztesség, becsület, jóság, lelkiismeret, beleérzőkészség, szellemiség, isten, akinek még hiányzik a listáról dolog, amit mindenképpen nem létezővé és nevetségessé kell tenni nyugodtan írja oda…

 

Juhász Zsolt

A felszínen szabad vagy, a mélyben rabszolga. Mert minél jobban hiszed hogy mindent látsz, annál jobban nem látsz túl az orrod hegyén sem…

Ember figyelj!

Mert ha a szokások rabja vagy épp az tart fogva, miről valaha hitted az a szabadság!

Nézz rá egy alkoholistára! Kívülről nagyon jól látod, hogy mi az amit túlzásba visz, hogy mi az amitől reménytelenül félresiklik az élete.

Pont az, amiről valaha úgy gondolta hogy ettől kap szabadságot! Robotolás közben, vezetés közben, a környezete felügyelete alatt élve nem ihatott!

Most végre szabad! De valóban szabad? Vagy az egyik rabszolgaságot lecserélte egy másikra?

Mert aki kívülről néz egy alkoholistát, annak sok minden eszébe juthat róla, de az hogy szabad lenne? Inkább az hogy egy szerencsétlen függő, aki KÉP-TELEN arra hogy szabadon, hozzon döntést önmagáról a saját sorsáról a függősége miatt!

Mert ha a szokások rabja vagy épp az tart fogva, miről valaha hitted az a szabadság! Száz alkoholistából mégis talán egy az, amelyik időben KÉP-ES változni, változtatni a szokásain és vele az életén.

De vajon mi az, ami szabadság helyett rabságba dönt egy alkoholistát?

Az életnek, van egy letagadhatatlan tulajdonsága, ami arról szól, hogy itt mindenki azt fogja nagyon tudni, amit sokat gyakorol!

Például a világ egyik legnagyobb gordonkaművésze, miután már a többszázadik újságíró firtatta a hatalmas tehetségét, így fakadt ki: Ember! Húsz éve napi tizenhat órát gyakorolok! Most merje még egyszer azt mondani, hogy mekkora tehetség vagyok!

Mert olyan ez a világ, hogy itt mindenki abban lesz mester, amit sokat gyakorol!

De vajon minek lesz a rabja egy alkoholista a szokásain kívül? Mert ha csak egy rossz szokás lenne, valószínűleg nem lenne ilyen nehéz elhagyni, egy alkoholista viszont sokszor olyan szinten függő, hogy képes akár erőszakhoz is folyamodni, hogy hozzájusson az adagjához! Ráadásul nem csak azért csinálja, mert ő ebben „mester”, ezt gyakorolta nap mint nap, és ezért felnéz rá a környezete; Hanem azért, mert egy ösztönös késztetés hajtja, amin KÉP-TELEN uralkodni!

Ez az ösztönös késztetés pedig nem más, mint a saját egyensúlyra törekvő szervezete!

Döbbenetes, de egyszerű fiziológiai magyarázata van, szinte minden étel- ital-függőségnek, (alkohol, csokoládé, cukros üdítők, húsevés, stb.) aminek a pszichés, vagyis a lelki, szellemi függőség csak egy vékony szelete! A másik sokkal húsba-vágóbb oldal, amiről senki nem beszél, az ember bélflórája!

Az ember szimbiózisban, vagyis egymásrautaltságban él a szervezetében több millió baktériummal, amik a bélflórában mind azért dolgoznak, hogy kiegyensúlyozott legyen az ember emésztése, és vele a szervezete! Ezek a baktériumok, ahogy minden élőlény a természetben is, úgy szaporodnak, vagy pusztulnak, sorvadnak, ahogy a környezetükből a létükhöz szükséges tápanyaghoz jutnak, vagy nem jutnak!

Az ember számára mégis az a vicces, vagy döbbenetes a létükben, hogy mivel bennünk élnek teljes egymásrautaltságban, hiszen csak az lehet a táplálékuk, amit mi tudatosan, vagy tudatlanul beviszünk a szervezetünkbe, hihetetlen módon tudják befolyásolni a hangulatunkat, az étvágyunk, szomjunk irányát, attól függően, hogy mihez szoktatjuk hozzá őket, és ezzel melyik törzsük elszaporodását támogatjuk!

Aki alkoholista, annak a bélflórája a túlzott alkoholbevitelhez próbál alkalmazkodni. Aki sok csokit eszik, sok cukros üdítőt iszik, annak a bélflórája válaszként termeli a csokoholista baktériumtörzset. Aki sok húst eszik, annak a bélflórája jó táptalaj a hús lebontásáért felelős baktériumtörzseknek stb…

Mi pedig abban az illúziójában élünk, hogy tudatos lények vagyunk. Miközben a velünk szimbiózisban élő baktériumtörzsek rabszolgáiként, mint egy automata készülék, amit bekapcsolt egy irányító impulzus, megyünk a boltba, a hűtőhöz, és hű szolgaként az ő utasításukra, eszünk, iszunk, feladva még a látszatát is annak, hogy mi szabad, független és egészséges emberek vagyunk! Mert amikor a túlzottan elszaporodott baktériumok éhesek lesznek, adnak az embernek egy ösztönös késztetést...

Mi tudatosság nélküli emberek pedig, azt hisszük a szervezetünk jelez, hogy mire van szüksége! Pedig csak a beleinkben élő és a mi bűnös táplálkozásunk miatt elszaporodott baktériumok rabszolgáiként habzsolunk…

Nyisd ki a szemed, és láss: vajon ki a szabad, és ki a rabszolga?


Juhász Zsolt


UI: Tiszta szellem és tiszta lélek! Csak ebből lehet tiszta test!

Sajnos csak a tisztán élő és tisztán táplálkozó ember bélflórája tiszta annyira, hogy jó jelzéseket küldjön! Ezért fontos a valódi tisztaság, amihez elengedhetetlen a tiszta fej, vagyis a tiszta szellem, és a tiszta lélek! Ezek eredménye lehet a tiszta, káros függőségektől mentes test, ami valóban csak akkor jelez, ha valamire valóban szüksége van.

Ennek lesz a további eredménye a valódi tiszta ember, aki tényleg csak azért nyúl, és csak azt veszi el, amire valóban szüksége van...

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!