Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/clients/client0/web4/web/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
A modern nyelvészet és az igazság találkozása...

A modern magyar nyelvészetnél, kevés pusztítóbb és károsabb hiedelemrendszer mérgezte még az emberiség szellemiségét!
– Miért?
– Azért, mert a modern magyar nyelvészet nevű hiedelemrendszer, a nyilvánvaló hazug dogmáival, megakadályozza a Magyar nyelvvel kapcsolatos szabad gondolkodást, – így mintegy szellemi béklyóba zárva a követőit!
– Hogyan?
– Például úgy, hogyha én azt mondom, hogy a Magyar nyelvben, a megalkotása óta, ott van egy REND-SZER; – akkor a modern nyelvészet, meg sem vizsgálva a lehetőséget azt válaszolhatja, hogy az a mi hiedelemrendszerünk tudományos dogmái miatt, ott sem lehet! – Az egészben az a kínos, ha viszont ott van mégis a rendszer, akkor a modern magyar nyelvészet úgy ahogy van, egy vérlázítóan hazug, tudománynak csúfolt humbug, ami már több mint százötven éve mérgezi a Magyar szellemiséget! Mintegy kikövetelve magának mára, hogy a magyar nyelvtan legyen a gyerekek között a leggyűlöltebb tantárgy!
– Ott van e a REND-SZER, vagy ott sem lehet?
– Nézzünk meg egy tipikus példát, és mindenki döntse el maga:
– A modern magyar nyelvészet nevű hiedelemrendszer dogmája szerint tény, így minden magyar gyereknek jól megtanítják, hogy a TISZT, egy szláv eredetű szó! A humbug amivel ezt eldöntötték szót sem érdemel, fogadjuk el, hogy szerintük ez tény!
– Én viszont azt állítom, hogy tény, hogy a Magyar nyelvben, van egy lélegzet elállító, döbbenetes szellemiséggel megáldott REND-SZER! Aminek a TISZT nevű ősmagyar gyökszó, az egyik alapja! – A modern magyar nyelvészet nevű hiedelemrendszer vak védelmezői szerint, ezek a szógyökök, persze nem is léteznek! – Mert ha mégis léteznének, akkor nyilvánvaló lenne, hogy a TISZT nevű gyökből származik a TISZT-A, a TISZT-A-SÁG, és a TISZT-ESSÉG szavunk is! Ezeknél viszont már kizárt a szláv eredet!
Vajon véletlen lenne, hogy aki TISZT-A, akit TISZT-ASÁG vesz körül kívül-belül, az nyilvánvalóan TISZT-ESSÉGES ember? Vajon véletlen hogy a TISZT-ASÁG és a TISZT-ESSÉG az egyetlen ami igazán őszinte TISZT-ELETET vált ki az emberekből?
– Tényleg szláv eredetű szó a TISZT – mint ahogyan a modern magyar nyelvészet nevű hiedelemrendszer tanítja?
– Vagy egy nyilvánvaló REND-SZER része? – Mert a TISZT nevű gyök jelentése: feladat!
S mint ilyen, a Magyar nyelvben lévő lélegzetelállító REND-SZER részeként, magára az EMBER nevű lény legalapvetőbb feladatára mutat rá! Arra, hogy aki meg akar felelni a TISZT-ÉNEK, annak TISZT-ÁNAK és TISZT-ESSÉGESNEK kell lennie! Mert csak ez vált ki őszinte TISZT-ELETET az emberekből!
– Vajon a mai modern nyelvészet megfelel a TISZT-ÉNEK?
– Vagy csak egy vérlázító hazugsághalmaz, ami több mint százötven éve mérgezi a Magyar SZELLEMISÉGET?
Juhász Zsolt

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!