Vajon van az életednek célja? S ha van kitől kaptad, biztos hogy jó célokat szolgál? Biztos hogy igazi cél? Nem lehet hogy csak egy eszköz, ami elvisz egy olyan célhoz, ahová biztosan nem akarsz menni?

Mert lehet hogy élsz, célokat kergetsz; De kiderülhet hogy amiről azt hiszed hogy cél, az semmi más, csak egy eszköz, s benned fel sem merül egy pillanatra sem hogy át vagy verve…

Mert mi történik? Nézz körül! Amióta a materialista tudomány nevű szekta gyakorolja a hatalmat az emberi elmék felett, az emberiség világhoz való viszonya látványosan megváltozott, ez nem titok!

A történet ott kezdődik, hogy a gazdasági érdekcsoportok kezében összefutó média, (TV, rádió, mozi, internet) erős befolyásának köszönhetően, de a materialista tudomány nevű szekta felfedezéseire hivatkozva, a mai embert kizárólag a versengésre nevelik! (Nincs semmi más csak anyag! Nincs morál, nincs erkölcs, nincs becsület, csak anyag van, meg az hogy az ügyesebb visz mindent!)

A modern világ gazdasági berendezkedését, nem titkolva a célját, úgy is hívják, hogy szabad verseny; és a harc teljesen nyíltan csak és kizárólag az egyre nagyobb profitért folyik!

Ez a cél!

LÁTSZÓLAG!

Mert egyre nagyobb profitot, egy idő után csak mások kárára lehet elérni, ezért a harc innentől kezdve már nem valamiért folyik, hanem valami ellen... Ez a valami pedig csak látszólag a többi ember, vagy a többi profitéhes vállalat… És itt kezdődik az átverés!

Nézz körül! Biztosan észrevetted már, hogy amikor egy vállalat már nem tudja tovább racionalizálni a működését, a célja viszont még mindig a profit növelése, akkor elkezd irracionálisan működni! Az emberiség szinte minden nagyvállalata és bankja már régen túllépett ezen a ponton! S mivel az emberiség nevében ők hatnak a legjobban a környezetre, a világra amiben élünk, a tevékenységükkel ami úgy működik mint egy betegséget terjesztő vírus, már sikerült felborítaniuk maguk körül minden egyensúlyt, megteremtve a mai beteg társadalmat!

S hogy vajon melyik az a betegség amelyikre a legjobban hasonlít a modern civilizáció viselkedése? – Nos ez teljesen nyilvánvalóan a rák!

Amikor a növekedés már nem valamiért, a létezéssel harmóniában történik, hanem a szervezet többi sejtje, alkotó eleme ellen! Ekkor ez már nem fejlődés, hanem káros burjánzás az életet támogató és fenntartó egyensúly ellen! Aminek a vége nem lehet más, csak a fájdalmas és szenvedésekkel teli halál!

Az emberek ma ugyanúgy ahogy a rákos sejtek, olyan célért küzdenek, ami a pusztulásba vezeti, őket! – Ezért ideje eldönteni hogy emberek vagyunk, vagy rákos sejtek?

Mert lehet hogy élsz, célokat kergetsz; De kiderülhet hogy amiről azt hiszed hogy cél, az semmi más, csak egy eszköz, ami egy másik célhoz vezet s benned fel sem merül egy pillanatra sem hogy át vagy verve…

Juhász Zsolt


Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!