De az még nyilvánvalóbb, hogy nem a világgal van a baj, hanem csak az emberiséggel!

 A materialista tudomány nevű szekta, például a tudományos gondolkodás elleni legsúlyosabb bűnt követi el akkor, amikor véletlenekről tanítani ott, ahol minden rendszerek összessége! Mégis elhitetik minden a hatalmukba kaparintott embergyerekkel, hogy a világegyetemnek semmiféle konkrét célja nincs! Az élet titka mögött is csak a vegyi anyagok véletlen, de szerencsés keveredése van, amiből az következik. hogy az életnek sincs semmi értelme!

Ugyanakkor bárki számára látható, hogy a földi élet körforgása nem jöhetett létre véletlenül! Mert amellett hogy egy mindig megújulni képes önfenntartó, mindent újrahasznosító, szemkápráztatóan bonyolult rendszer, ráadásul konkrét is célja van!

Ami véletlenül történik, az viszont biztosan céltalan!

Így mivel az élet viszont rendszerként viselkedik aminek teljesen nyilvánvalóan célja van, ami az evolúció, vagyis a fejlődés, kizárt hogy véletlenül jött létre, vagy véletlenül, egyszer csak céltudatossá vált!

Mert valami vagy véletlenül történik, vagy céltudatosan.

S ha van fejlődés, akkor a véletlen generálta céltalanság egy szemenszedett hazugság! Ami csak arra jó, hogy céltalan nyomorulttá változtassa az olyan fennkölt és nemes eszmékre, vagyis a fejlődésre hangolt lényeket, mint az embergyerek!

Mert nyilvánvaló tény, hogy valami nagy baj van a világgal!

De az még nyilvánvalóbb, hogy nem is a világgal van a baj, hanem csak az emberiséggel...

 

Juhász Zsolt


Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!