Mert IS-TEN-NEK nem hitre van szüksége, hanem tapasztalatokon alapuló bizonyosságra!

 

Mert IS-TEN, maga az élő VILÁG-EGY-ETEM, beleértve a legutolsó molekulát is, ami egy ÉLŐ REND-SZER! Az egész REND-SZER a kiáradás, ősrobbanás, teremtés, megkezdése óta nem tesz mást, csak az egyre nagyobb tökéletességre törekszik! (Evolúció) Ez a válasz az élet értelmére! Ezért ha te nem erre törekszel, az életednek előbb-utóbb nem lesz semmi értelme, és ezáltal ÉRTELMETLENNEK fogod hinni az egész létet!

De hidd el, nem a létezés hibája az, ha valaki nem érti őt! Mert ami miatt itt vagyunk, az a fejlődés! S a fejlődés része az is, hogy keressük az utat, amin tovább mehetnénk! Ha néha elakadunk, az sem baj! Olyankor addig ismételgetjük a hibát ami miatt nem tudunk tovább menni, amíg meg nem értjük, hogy nem az miatt vagyunk itt hogy folyton ugyanazt a hibát kövessük el!

 

Mert ha IS-TEN-NEK csak hívőkre lett volna szüksége, akik mindig csak elhiszik amit mesélnek nekik, nem teremti meg a világot, hogy benne minden átélt bánat, öröm és nehézség, élő, vérrel és verejtékkel átitatott tapasztalattá váljon, hogy a végén elmondhassuk:

 

Uram, köszönöm a leckét, most már értem miért volt minderre szükség

 

Juhász Zsolt


Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!