A Magyar nyelvben, van egy öt perc alatt bárki által felfogható REND-SZER, aminek az ősmagyar SZÓ-GYÖK-ÖK az alapjai. A REND-SZER VILÁG-OS, logikus, (tehát REND-SZER-BARÁT)
ezért a létezése tagadhatatlan.

 Ezzel szemben, az úgynevezett „Magyar” Tudományos Akadémia, (azért úgynevezett, mert nap mint nap megtagadja a saját elnevezését) már magának a REND-SZER-NEK az alapjait tagadja, azzal hogy azt állítják, hogy a magyar nyelvben a SZÓ-GYÖK-ÖK nem is LÉT-EZ-NEK. S ha egy REND-SZER-NEK, MEG-TAGAD-OM az ALAP-JA-IT, akkor arról a REND-SZER-RŐL, már beszélni sem érdemes!
(Ha nincsenek gyökök, akkor vajon hogy hozták létre a következő szavakat: GŐZ-PÖFÖG-ÉSZ-ET-I-TOVA-LÖK-Ö-DÖM, vagy: NYAK-TEKER-ÉSZ-ET-I-MELL-FEK-VENC?)

 A világos és érthető REND-SZER helyett, azzal nyomorítják követőik szellemét és lelkét, hogy a teljes logikátlanságot és káoszt elnevezték tudománynak, amit megtanítanak mindenkinek aki magyar nyelvésznek szeretné magát mondani és tudni. Majd ezek a „magyar” nyelvészek a káosz és logikátlanság hű katonáiként. önmagukat tudósnak mondva beszélnek és tanítanak a MAGYAR NYELVRŐL úgy, hogy beszélik a nyelvet, de nem értik. Tudósnak mondják magukat, miközben a logikátlant tanítják és védik, az elemi logikával szemben.

 Pedig a Magyar nyelvben lévő REND-SZER, olyan leckét tudna adni a saját pusztulása felé menetelő emberiségnek EMBER-SÉG-BŐL, amire nagy szükség lenne. Mert a legfontosabb üzenete a REND-SZER-NEK talán éppen az, hogy hogyan válhat igazi nagybetűs EMBER-RÉ az „ember”…
Mert a MAGYAR NYELV – bárki bármit mondott róla neked eddig, – mégis egy varázslatos és igazi ÚTIKÖNYV AZ ÉLET NEVŰ TÚRÁHOZ…

Juhász Zsolt


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!