Névtelen

Beszélgetés egy Juhász Zsolt nevű őrülttel, aki szerint a magyar nyelv egy felsőbb intelligencia által létrehozott rendszer, ami kizárt hogy a makogásból alakult ki…

Újságíró: Kedves őrült ámokfutó úr, hogyan jutott eszébe ez az elképesztő balgaság, mi szerint a modern nyelvészet és az akadémia tévedhet a magyar nyelvel kapcsolatos kérdésekben?

Ámokfutó: Úgy hogy észrevettem, hogy a magyar nyelvben van egy rendszer, ami nem alakulhatott ki véletlenül a makogásból, mert nyilvánvalóan intelligensebb, többet mond el a világról mint amennyit a mai emberek legnagyobb része, ide értve elismert tudósokat is, tud róla.

Újságíró: Nyilvánvalóan baromság lesz amit mond, hiszen az akadémia soha nem téved, de azért hebegjen néhány szót erről a képzelt rendszerről, ami úgyis csak maga szerint van ott.

Ámokfutó: Az egésznek a lényege, hogy rendszerek soha nem jönnek létre véletlenül, mert minden rendszernek az a lényege, hogy van egy cél, amit a rendszer szolgál! Tehát a rendszer azért rendszer, mert van célja...

Újságíró: Hogy lehet olyan baromságot kitalálni, hogy valaki egy nyelvbe, belesző egy rendszert. Ki hallott még ilyet? Felháborító!

Ámokfutó: Az egész rendszer az emberré válással van kapcsolatban. Mivel olyan kérdésekre van válasz a rendszerben, mint például hogy mi teszi emberré az embert!

Újságíró: Na ezzel végképp kiverte a biztosítékot. Ki fa...t érdekel manapság egy ekkora baromság. Még hogy valami emberré teszi az embert... jesszus maris... maga tiszta idióta… A lottó számok nincsenek véletlenül a rendszerben?

Ámokfutó: Sajnos nincsenek. Valamiért a magyar nyelvben lévő rendszerben csak a mai ember számára olyan lényegtelen információk vannak, mint az élet értelme, hogy hogyan jött létre a világ és miért, mi az ember szerepe ebben a rendszerben...

Újságíró közbevág: Mi ez a handabanda és kit érdekel mindez? Hiszen itt már mindenki tudja hogy az az élet egy értelmetlen baromság, a világot már jó ideje tudjuk hogyan jött létre, sőt azt is hogy miért, egyszerűen véletlenül! Az embernek meg az a szerepe, hogy jót röhögjön az ilyen eszetlen barmokon mint maga! A soha viszont nem látásra…

:)

Már 4 éve hogy megjelent egy könyv, és a szellem kiszabadult a palackból… 

Azóta követte még három. Mert az őrület úgy tűnik terjed… 

:)


Hozzászólások   

0 #2 Buy hydrea online 2020-04-16 01:59
An intriguing discussion is worth comment. I think that you
need to publish more on this issue, it might not be a taboo matter but generally people do not discuss these
topics. To the next! Many thanks!!
Idézet | Jelentés a moderátornak
0 #1 Gombás Mária Anna 2016-09-03 09:24
:-x
Idézet | Jelentés a moderátornak

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!