A Tudomány a szellemről szól, és a hogyan-okról!

A vallás a lélekről és a miértekről!

Mind a kettő téved amikor a másik szerepében tetszeleg!

A nyugati vallások akkor tévednek, amikor a hogyan-okról, vagyis a szellemről beszélnek, és ezzel a szerep-tévesztett hazudozással ateistává változtatják az embereket! Lásd Biblia teremtés könyve: 7 nap alatt jött létre a világ stb...

A nyugati tudomány pedig akkor téved, amikor a miértekről beszél! Miért jött létre a világ? Véletlenül! Ezzel szemenszedett hazudozó módjára úgy tesz, mintha a miért, az egy eleve elcseszett kérdés lenne! Mert a válasz rá: miért? – Véletlenül!

Ugyanakkor egyértelműen rámutat az evolúciós elméletében hogy itt minden leszületett lény, akár a tudtán kívül is, tehát nem feltétlenül tudatosan, de fejlődik! Akkor viszont egyértelmű, hogyha minden fejlődik, akkor nem véletlenül van itt, hanem azért hogy fejlődjön!

Tehát az élet miértjére nem az a helyes válasz, hogy ez az egész csak egy véletlen, és ezzel értelmetlen és lélektelen vegyi anyag keringő, hanem az hogy:

Miért van élet? – Ezek szerint azért, hogy az ide leszületett lények, – még ha nem is tudnak róla – minél tökéletesebben hajtsák végre az életfeladatukat, és ezáltal fejlődjenek! Tehát röviden az élet célja, a miért nem a véletlen, hanem a fejlődés!

Azzal hogy a materialista tudomány a véletlen nevű logikátlan tévedését – és ezzel hazugságát – erőlteti az őt követő emberekre, nap, mint nap megöli a fennkölt és nemes eszméket, amiért az érző lelkeknek egyáltalán élni érdemes!

Mert mennyivel szebb egy olyan világ, ahol a létrejött lényeknek konkrét és jól látható célja van, ami ráadásul egy nemes és fennkölt eszme, mint a fejlődés! Mint egy olyan világ amit a materialista tudomány teremt azzal hogy azt hazudja, hogy a fejlődés helyett, itt mindent csak a vak-véletlenek irányítanak!

Ez teremti meg követőik számára a hiábavalóságérzetbe, kilátástalanságba, depresszióba süllyedt minden lelkesedés és fennköltség nélküli kisstílű és cinikus életet!

EMBER! Nem véletlenül vagy itt, hanem azért hogy fejlődj!

Tudomány és vallás, mindkettő hazudik, ezért mindkettő kötelessége az, hogy bocsánatot kérjen a követőitől! És ezentúl azzal foglalkozzon ami a feladata!

Mert a tudomány, vagyis az emberi szellem feladata az, hogy érteni tanítsa az embereket! A HOGYAN-okat keresse, és a világot létrehozó törvények működését tárja fel! A helyes tudományos kérdés ezért ez: Hogyan működik a világ? – És nem az hogy tudatlanul hazudozzon a miértekről!

A vallás, vagyis az emberi érzések és vele a lélek őreinek viszont az a feladata, hogy az ember érzelem világába hozzon egyensúlyt! Az a vallás amelyik nem a lelki egyensúly helyreállításáról szól, hazug vallás! És a szellemi dolgokról, a hogyanokról való hazudozásaival, elriasztja a vallásosságtól a mindenben ok- okozatot, törvényszerűséget kereső szellemi embereket!

Az a vallás amelyik az élet miértjeire rossz használhatatlan válaszokat ad, szintén hazug, hasznavehetetlen vallás, ami csak púp az emberek hátán! Mert a tiszta lélek, megérzi ha hazudnak neki! Ha csak beszélnek az igazságról, de nem aszerint cselekszenek! Aki hazugságban él, megöli maga köröl a tisztaságot, és vele a tiszta iránymutató érzéseket! – S joggal gondolja ilyenek nincsenek is, hiszen körülötte nincs egy sem!

De a tiszta léleknek, még tiszták az érzései, és tisztán érzi azt is, hogy nem véletlenül van itt ezen a világon! Hanem azért hogy tanuljon, fejlődjön, csiszolja a szelemét és lelkét, vagyis az értelmét és az érzelemvilágát, azért hogy minél ragyogóbb, nemesebb és fennköltebb legyen! Hogy folyamatosan fejlődjön! Mert az élet egy hosszú és rögös út, a tökéletes egyensúly megélése felé!

 

Juhász Zsolt


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!