Mára már nyílt titok, hogy MAGYAR nyelv, a világ egyik legnagyobb szókincsű nyelve, amiből természetesen következik, hogy a világ legárnyaltabb kifejezésmódját teszi lehetővé! – S mindez annak köszönhető, hogy nyelvünk olyan mint egy tökéletes élő rendszer, amiben minden funkció az egyre nagyobb tökéletesedést, vagyis az életet szolgálja. Mert bármilyen hihetetlennek tűnik a mai SZELLEMTELEN OKTATÁS eredményeként a VILÁG-EGY-ETEM, beleértve a legutolsó molekulát is, egy ÉLŐ REND-SZER!

Hiszen nézz körül nyitott szemmel! Az egész REND-SZER a kiáradás, ősrobbanás, (teremrés) megkezdése óta nem tesz mást, csak az egyre nagyobb tökéletességre törekszik! Ha az élet csak egy ÉRTELMETLEN VÉLETLEN, ahogy a mai LÉLEKTELEN és SZELLEMTELEN materialista tudomány állítja, akkor mire jó a fejlődés?

Vajon miért fejlődik minden ami leszületik erre a világra? Miért van evolúció, ami arról szól, hogy egyre tökéletesebben alkalmazkodjunk a környezetünkhöz, hogy egyre tökéletesebben végre tudjunk hajtani a létezésünkhöz kapcsolódó feladatokat?

Mert teljesen logikus, hogy az élet nem lehet céltalan, ha minden leszületett lény a fejlődést szolgálja!

A cél pedig nem kevesebb, mint a megosztás előtti EGY, vagyis a tökéletes EGÉSZ-SÉG újra megteremtése!

Hiszen az egész létezés úgy kezdődött, abban már a fizikusok nagy része is egyetért, hogy a fizikai világ, valaha az ősrobbanás, vagy másképpen teremtés előtt, egy fizikai kiterjedés nélküli pontba volt összesűrűsödve! Mai magyarul ez azt jelenti, hogy ez volt a teremtés előtti, MINDEN-EGY állapot! Ahol még annyira MINDEN EGY volt minden, hogy te is, én is, a föld, a hold, a nap, a bolygók még mind egyek voltunk! Az volt az az idő, amikor még idő sem létezett, annyira a MIND-EGY(1) honolt mindenen!

Ez volt az ŐS-TEN! Az ŐS aki veled is, velem is TEN-MAGA… Minden benne volt ebben az egy pontban, ez volt az ŐS-EGÉSZ-SÉG, ahol nem-számít, számol még senki, hisz a lénye maga az EGY-EN-SÚLY!

Nem véletlen hogy a Magyar ember előszeretettel mondja azt, hogyha valami nem baj, nem kell miatta aggódni, FÉL-NI, KÉT-KEDNI, hogy MIND EGY!

A MINDEGY, szó szerint nem azt jelenti, hogy nem baj, nem kell miatta aggódni, hanem azt hogy MINDEN EGY! Tehát az okot nevezi meg, hogy miért nem érdemes FÉL-NI, KÉT-KEDNI! Mert a FÉL-ELEM megteremti a KÉT-SÉGEKET, a KÉT-SÉGEK világában viszont már csak egyetlen egy dolog tud újra rendet teremteni, és az az EGY-EN-SÚLY!

Az emberiség előtt ezért ez a KÉT cél és a két IRÁNY van a mai napig! Az egyik út, az egyik irány a KÉT-SÉG-EK és a FÉL-ELEM felé vezet, a másik pedig az EGY-EN-SÚLY, vagyis az EGÉSZ-SÉG felé!

Mert mi történik ha újra beáll az EGY-EN-SÚLY állapot? TERMÉSZETESEN létrejön a tökéletesség és teljesség! Mert amikor EGY-EN-SÚLY van, akkor újra, minden egyenlő mindennel! Pont mint a megosztás előtt!

Ezért az ÉLŐ VILÁGEGYETEM célja, az EGY-ENSÚLY!

 

Részlet az "ŐSMAGYAR JEL-KÉP-EK" című könyvből...


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!