A materialista tudomány vajon véletlenül tanít logikátlan butaságokat, vagy szánt szándékkal verik át az embereket?

 A kérdés kicsit sarkosabban ez, a materialista tudomány vajon tényleg hülyék gyülekezete, akik képtelenek észrevenni a legalapvetőbb összefüggéseket, vagy egy összeesküvés nagyon is tudatos részesei az élet, és vele a valódi tudás és TUDAT-OSSÁG ellen?

 Mert például a modern materialista gondolkodás alaptétele, hogy a világegyetem véletlenül jött létre! S így semmiféle magasabb, vagy mögöttes célja nincs, és nem is lehet!

 Ezzel részükről a vita le is van zárva létezés magasabb titkairól, vagy az esetleges céljáról! Maga az élet is „VÉLETLENÜL”, a vegyi anyagok „SZERENCSÉS” keveredése által jött létre! – Állítják úgy, mintha a VÉLETELEN és a SZERENCSE, tudományos kifejezések lennének...

 Az hogy a növények, a földi élővilág legegyszerűbb létformái egész életükben csak nőnek, folyamatosan fejlődnek, szintén „VÉLETLEN”!? Egyszerűen „VÉLETLENÜL” van beléjük kódolva a folyamatos fejlődésre való hajlam, és az, hogy ezzel a fejlődéssel táplálják a földi élővilág többi részét!?

 Az ANYATERMÉSZET szintén VÉLETLENÜL, fenntart a földi létben egy körforgáson alapuló egyensúlyt több milliárd éve, ami hogy hogy nem, de mindig segíti az élőlények növekedését és fejlődését! Ráadásul nem csak a pillanatnyi fejlődést, de a szabad szemmel beláthatatlant is, lásd: evolúció!

 Az ember viszont, aki a materialista gondolkodásmód szerint az egyetlen értelmes élőlény, a hatalmas tudatosságával, (ami szerinte csak neki van), röpke száz év alatt tönkretette, egy ökológiai katasztrófába sodorta ezt a szemmel láthatóan a fejlődésre alapuló, több milliárd éves, nyilvánvalóan TUDAT-OSAN működő REND-SZERT!

 Itt elérkeztünk ahhoz ponthoz, ahol tisztáznunk kell a materialista gondolkodás, egy alapvető félreértését, tévedését, vagy hazugságát, kinek hogyan tetszik jobban:

 Azért mert valami TERMÉSZET-ESEN, magától megtörténik itt a földön, az nem azt jelenti, hogy az VAKVÉLETLEN, és nincs mögötte TUDAT-OSSÁG és szántszándék!

 Valóban nincs TUDATOSSÁG a szív dobbanása, a levegő BE-LÉLEG(K)-ZÉSE, az élőlények folyamatos fejlődése mögött? Tényleg véletlen az ANYATERMÉSZET évmilliárdos egyensúlya, és az hogy itt közben minden, akár a tudtán kívül is, de fejlődik, (evolúció)?

 Szimplán ostoba, vagy tudatos hazudozó az, aki VÉLETLENEKRŐL és SZERENCSÉS egybeesésekről beszél, a világot körülölelő nyilvánvaló TUDATOSSÁG és SZÁNTSZÁNDÉK helyett?

 

Mert a modern materialista életszemlélet egy jól átgondolt merényletnek tünik az élet, és a mögötte álló nyilvánvaló valódi TUDATOSSÁG ellen!

 Mert ha tényleg csak a VAKVÉLETLEN érdeme, hogy minden élőlény LÉLEG(K)-ZIK, akkor véletlenül el is felejthetne LÉLEG(K)-ZENI! Azért mert mi úgy látjuk, hogy magától dobog a szív, attól még badarság azt feltételezni, hogy ezt véletlenül teszi! Mert ha véletlenül tenné, véletlenül bármikor le is állhatna! De mivel nem áll le, csak a halál beálltakor, ezért egyértelmű, hogy egy számunkra felfoghatatlanul kitartó TUDAT-OSSÁG vezérli a szívünket is, ugyan úgy ahogy a tüdőnket és velünk együtt minden élőlény szívét és tüdejét!

 Ugyan ez a felfoghatatlanul kitartó és rezzenéstelenül állhatatos TUDAT-OSSÁG teremtette meg és hatja át az egész világot, aminek konkrét célja van! Ez a cél pedig a FEJLŐDÉS!

 Ha valaki letagadja a világegyetem nyilvánvalóan látható, TUDAT-OS szándékát és célját, ami a FEJLŐDÉS; az vagy ostoba, vagy hazug, vagy mindkettő!

 Éppen ezért tudósnak mondott ember, tudományos érveként, többet nekem ne beszéljen VÉLETLENEKRŐL és SZERENCSÉRŐL ott, ahol szemmel láthatóan mindent áthat a TEREMTŐ TUDAT-OSSÁG, és a TUDAT-OSSÁGOT fenntartó szántszándék!

 

A VÉLETLEN és SZERENCSE ezzel többé nem lehet tudományos érv! :)

 

Juhász Zsolt


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!