A materializmus nevű eszmerendszer azért vált mára egy beteges és káros tévedéshalmazzá, mert a célja soha nem az volt, hogy igazából megértse és rendszerezze a világot irányító erőket, hanem az hogy cáfolja IS-TEN létezését!

Így mint minden dolognak ezen a világon ami nem valamiért, hanem valami ellen harcol, természetesen félre kellett siklania az igazságért folytatott heroikus küzdelme során.

Így vált mára a materializmus ugyanazzá a buta korlátolt és dogmatikus szervezetté, ami ellen küzdve létrejött! Tagjai pedig így váltak az igazság dicsőséges keresőinek vad és szabad gyülekezetéből, egy a hazugságokat erőszakkal terjesztő és védelmező gazemberek társaságává!

Az egyházak a dogmáikhoz való vak ragaszkodással, és az ezzel járó butasággal IS-TEN nevét és tevékenységét tették nevetségessé és vállalhatatlanná az értelmes emberek körében.

A materializmus ma ugyanezt teszi a nagybetűs TUDOMÁNY nevében elkövetett hazugságaival és gaztetteivel.

De hát ez a Káli juga, a sötét kor, a hazugságok, tévedések, a fejre állított világ ideje volt, aminek viszont itt a vége!

Értelmes emberek, ÉBREDJETEK és Gyújtsatok fényt! Eljött az idő amikor minden tudatosság fényére szükség van! Mert a sötétség csak a fény hiánya! Ezért a fény és az igazság nem legyőzi a sötétséget, hanem egyszerűen beragyogja azt...

Juhász Zsolt

 


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!