Az ember minden döntése és cselekedete egy, egy ítélet arról, hogy mennyire ISMERJÜK, vagy nem ismerjük a saját LELKÜNKET. Ezért az emberrel kapcsolatban felmerülő minden kérdés, színtiszta LELKI-ISMERETI kérdés!”

A modern emberiség már annyira „fejlett”*, (*ez így azt jelenti sötét) hogy nemhogy nem akarja megismerni a LELKÉT, de kijelenti hogy nincs is LELKE! S ami nincs, azt nem is lehet megismerni alapon, LELKI-ISMERET nélkül szeretné leélni az életét! Így hozza létre azt a LÉLEKTELEN üres, érzelem és LELKES-EDÉS nélküli, LÉLEK-ROMBOLÓ életet, aminek a legfőbb ismérve a rossz LELKI-ISMERET miatti kilátástalanság, stressz és letargia, vagyis a LELKES-EDÉS teljes hiánya...

Ez azért érdekes, mert a modern embernek ez a LÉLEK-ROMBOLÓ magatartása szolgáltatja a legfőbb bizonyítékot arra, hogy igenis van LÉLEK! Sőt mi több, maga az élet is amiatt az egy dolog miatt jött létre és fejlődött évmilliárdokon át, hogy az ember amikor lehetősége nyílik rá, MEGISMERJE a LELKÉT!

Mert hogyan másképp tudnánk a LELKI-ISMERETÜNKET megnyugtatni, hogyan tudnánk másképpen újra a LELKES-ÍTŐ ESZMÉK felé fordulva FEL-ESZMÉLNI és újra LELKES-EDÉST csempészni az életünkbe? Ha nem úgy, hogy ahelyett hogy megtagadnánk, kigúnyolnánk, sárba tipornánk, inkább megpróbálnánk lassítani a LÉLEK-ROMBOLÓ rohanásból, és betekintést nyerni a LELKÜNKBE.

Hiszen az anyag, LELKES-EDÉS nélkül nem csinál semmit csak van! Az anyagot a LELKES-EDÉS veszi rá arra, hogy mozogjon, tegyen dolgokat, de ugyanakkor a LELKI-ISMERET az, ami szó szerint érezteti, mi a jó és mi a rossz! Mert a LELKI-ISMERET választ, te pedig döntesz, hogy LELKEDÉRT, a LELKES-EDÉSEDÉRT, vagy a LELKED, a LELKES-EDÉS ellen, a ROSSZ LELKI-ISMERET fogságában élsz!!

Mert az ember minden döntése és cselekedete egy, egy ítélet arról, hogy mennyire ISMER-JÜK, vagy nem ismerjük a saját LELKÜNKET. Ezért az emberrel kapcsolatban felmerülő minden kérdés, színtiszta LELKI-ISMERETI kérdés...

 

Juhász Zsolt


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!