Tisztelt magyar nyelvésztársadalom! A modern magyar nyelvészet csak azért nem egzakt tudomány, mert nem felel meg a szó jelentésének! Pontatlan, hanyag és ezért hibát hibára halmoz!

A sötét középkorban, amikor még az számított tudományos ténynek, hogy a föld lapos és minden körülötte kering, néhány tudós észrevette, hogy a csillagok és a nap mozgásából nem következik egyértelműen hogy a föld lenne a világegyetem középpontjában! De mivel a föld centrikus világkép akkoriban megkérdőjelezhetetlen tudományos dogmának számított, ezért elkezdtek segédelméleteket és vele segédegyenleteket gyártani, hogy igazolni tudják, hogy mégiscsak a föld van a világmindenség centrumában. Ez persze száz százalékig nem sikerült, hiszen ma már tudjuk hogy nem is sikerülhetett nekik, mégis ez a téves számításokon alapuló elmélet, még több száz évig támogatott egy hazugságot, bár már a megalkotói is tudták, hogyha a segédelmélet bizonyítására még két segédelmélete van szükség, és még mindig hiányos az egyenlet, akkor ott hiába bonyolult a számítás, nem biztos hogy közel az igazság!

A mai modern magyar nyelvészet ugyanebben a cipőben jár! A segédelméleteik bizonyítására még két segédelméletre van szükségük, majd cinikusan kikacsintanak, hogy nem értitek ti ezt a mi bonyolult szakmánkat!

Ami nyilvánvaló és elsőre is érthető a magyar nyelvvel kapcsolatban, például a Czuczor-Fogarasi -féle gyökelmélet, példaként csak nézzük utána mit mond a KÖR szavunkról, arra rásütik hogy tudománytalan!

Ami viszont első ránézésre is erőltetett butaság, például hogy elvonással született az előbb említett olyan alapszavunk mint a KÖR, és erre bizonyításul hazugságfelhőnek tűnő segédelméleteket lövellnek ki, az tudományos!

 

Tisztelt magyar nyelvésztársadalom! Mint már elhangzott, a modern magyar nyelvészet csak azért nem egzakt tudomány, mert nem felel meg a szó jelentésének! Pontatlan, hanyag és ezért hibát hibára halmoz!

Engedjék meg hogy felhívjam egy valóban tudományos tényre a figyelmüket: A Magyar nyelvben nincsenek véletlenek! Itt REND-SZEREK vannak, amik egyértelműek, világosak és logikusak! Ha észrevesszük és feltérképezzük ezeket a rendszereket, a magyar nyelvtan rögtön az egyik legegzaktabb tudománnyá válik!

...És ehhez nem kell mást tennünk, csak száműznünk kell azt a szót, hogy VÉLETLEN!

Mert a véletlen semmi más, csak a buták Istene!

 

Juhász Zsolt


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!