A modern magyar nyelvészet egész tudományossága nem egyéb, mint ostoba gőg! Feltevésekből levont hamis következtetések gyűjteménye, amiknek a tények ellentmondanak!

A magyar nyelv, a gyökerek nélküli óriásfa...?

De hogyan nevezhetünk valamit tudományosnak a XXI. században ami a tényeket figyelmen kívül hagyja? Ráadásul nyilvánvalóan azért, hogy a hamis következtetéseit igazolja!

Úgy hogy a modern magyar nyelvészet minden tudományossága kimerül abban, hogy figyelmen kívül hagyja és elmismásolja a magyar nyelvben lévő nyilvánvaló REND-SZERT! Ott ahol szemmel látható valódi rendszer van, véletlenekről beszélnek! (Gyökrendszer.) Ott pedig ahol bármely értelmes magyarul tudó ostobaságot lát, ők a feltevéseiket igazoló törvényt tanítanak! (Elvonással született gyökszavak.)

Kedves magyar nyelvész társadalom, nyelvész hallgatók! Meddig lesztek még vakok és süketek a nyilvánvaló igazságra? Meddig marad még tudományos a szokásjog és a szimpla gőg? Ami azt mondhatja arra ahol rendszer van hogy véletlen, (például a nyelvünkben lévő, mai magyarul is tökéletesen érthető filozófiai rendszer) hogy közben védjen egy rendszernek jóindulattal sem mondható, feltevésekből kiinduló, téves következtetés gyűjteményt, ami pontatlan, ebből adódóan nevetséges és tudománytalan…

Fájdalmasan hosszú ideje mérgezi már a magyar szellemet és lelket ez a tudománynak koholt hazugság gyűjtemény, ami semmi más, csak az ostobaság győzelme a józan ész felett!

De készüljetek! Már itt van az a nemzedék amelyik felrázza álmából a magyar nyelvészetet, mert az éjszakának vége!

Jó reggelt magyar nyelvésztársadalom!

Juhász Zsolt


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!