Szabadok vagyunk, azt csinálunk amit akarunk! Akár buták is lehetünk mint a tök, ünnepelhetjük az értéktelen selejtet, a kilátástalanságot és reménytelenséget, az élvhajhászatot, a céltalanságot, a cinizmust, miközben taposhatunk a valódi értékeken. Hiszen valódi egyetemes értékek nem is léteznek, azok csak mesék! Ha belegondolsz, ez az alapja a modern ember liberális és teljesen szabad oktatási rendszerének!

Mindeközben, a multi-kulti hatalmi gépezet, milliárdokat költ arra, hogy a valódi értékeket eltiporja, hiszen abban nincs igazi üzlet, és hogy ugyanakkor az értéktelen gagyit, a nyakadba varrja! Nekik nincs szükségük kifinomult értékítéletű művelt, önálló véleménnyel rendelkező emberekre, mert azok abszolúte rossz alanyai a fogyasztói társadalomnak! A tömeggyártásnak arctalan, műveletlen tömegre van szüksége, és teljesen véletlenül, az egész mai úgynevezett liberális oktatási rendszer arról szól, hogy kiszolgálja ezt a pénz-hatalmi igényt!

Ezért kell, a még valódi értékeken alapuló, és valódi értékeket közvetítő népművészetet, népi kultúrát minden országban ellehetetleníteni, és a helyükre jó bevilágított divatbábokat ültetni, a rádiókban, tévékben, moziban, interneten naponta fényezni őket, új isteneket kreálva az új generáció új vallásához, aminek a jelszava: az egó mindenek felett!

Azért kell az egót fényezni, mert az egó buta! Az egó mindent elhisz, csakhogy előnyösebben tűnhessen fel!

Nézz körül és lásd ahogy a buta egók eltapossák, két lábbal a földbe döngölik az olyan valódi értékeket mint a tisztesség, a becsület, az erős jellem, és az erős jellemek azon képességét, amit úgy hívnak: tisztességes munka!

Ezek mind a népi kultúra szerves részei voltak! Az ego világában, a liberális oktatásnak köszönhetően, a népi kultúrát vagy fasiszták, vagy tudatlan, a divattal, a korral haladni képtelen idióták ápolják csak! Ez a modern ember szabadsága, ami mögött szigorú ideológiai terror áll!

Véletlen, hogyha a modern liberális oktatás gyermeke vagy, ezerszer fontosabb az hogy milyen márkájú egy termék, mint az hogy hány óra éhbérért foglalkoztatott gyerekmunka van benne? Fontosabb a melegek szabad szerelmének a tálalása a médiában mint az, hogy a multinacionális nagyvállalatok alig fizetnek adót, miközben tönkreteszik a földet, a vizeket, a bolygót!

Fontosabb hogy te melyik politikai oldalon állsz, ami amúgy teljesen mindegy, hiszen ugyanazokat a gazdasági érdekeket szolgálja ki mond a két oldal, lásd a Trump -féle hatalompolarizáció váltást – mint az hogy kiknek a bábja, és így kiknek az érdekét védi az összes politikus, veled, az egyszerű emberrel szemben!

Mert az egó buta! Az egó nem lát tovább az orránál! Az egó mindent elhisz, csak hogy előnyösebben tűnhessen fel! És ezért kész minden valódi értéket kritika nélkül eltaposni! Ezért épül az egész modern liberális oktatás arra, hogy ne embereket, hanem logikus gondolkodásra képtelen egókat faragjon az emberekből! A sikerük ebből a szempontból elvitathatatlan…

Hiszen szabadok vagyunk, azt csinálunk amit akarunk! Akár buták is lehetünk mint a tök, ünnepelhetjük az értéktelen selejtet, a kilátástalanságot és reménytelenséget, az élvhajhászatot, a céltalanságot, a cinizmust, miközben taposunk a valódi értékeken. Hiszen egyre bizonyosabb a munkánk nyomán, hogy valódi egyetemes értékek nem is léteznek, azok csak mesék…

S vajon nem ezért ömlik értékek helyett nyakunkba a szenny?

Juhász Zsolt

 


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!