Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/clients/client0/web4/web/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Az ember és a természet...

A mai emberiségnek azért titokzatos a TERMÉSZET, mert a történéseinek egy részét TERMÉSZET-ESNEK veszi, viszont mindeközben figyelmen kívül hagyja azt, hogy a TERMÉSZET minden lépésének konkrét célja van!

Ráadásul van egy lényeges érdekkülönbség a TERMÉSZET, és a mai ember céljai között: Az ember igába szeretné hajtani a TERMÉSZET-ET, hogy az az önző céljait szolgálja, a TERMÉSZET viszont nem akar engedelmeskedni egyszerűen azért, mert az Ő célja más!

Mert a TERMÉSZET célja az EGY-EN-SÚLY! S amíg az emberiséget önző célok vezérlik, addig mindig harcolni fog a TERMÉSZET EGY-EN-SÚLYT teremtő erői ellen! Ráadásul az embert sújtja még egy ősi átok; ami arról szól, hogy ami TERMÉSZET-ES, azt hajlamosak vagyunk észre sem sem venni!

Amíg nem döbbenünk rá, hogy a TERMÉSZET semmi más, csak az EGY-EN-SÚLY-RA való törekvés, hogy minden ami TERMÉSZET-ES az EGY-EN-SÚLY-RA, s vele harmóniára törekszik; s hogy ez az ami megnyugtathatja az összezavart elmét és a nyughatatlan szívet, nyugodt, harmonikus érzéseket adva az emberi léleknek, addig nem fogtunk fel semmit a világ LÉNY-EGÉBŐL, TERMÉSZET-ÉBŐL! – Mert amíg nem tudatosítjuk, hogy csak az érheti el az EGY-EN-SÚLYT, a harmóniát aki törekszik rá, addig a TERMÉSZET-ELLENES gondolataink és cselekedeteink, mindig visszafordulnak ellenünk, s leckét adnak nekünk a saját TERMÉSZET-ELLENES teremtésünkből!

Részlet „A ROVÁS JELRENDSZER MINT ÚTIKÖNYV AZ ÉLET NEVŰ TÚRÁHOZ” című könyvből…

Juhász Zsolt


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!