Valódi TUDOMÁNYOS bizonyíték került az asztalra, egy a legmodernebb géntechnológián alapuló tanulmány formájában arról, hogy az MTA legalább 150 éve hazudik és tanít butaságokat a MAGYARSÁG múltjáról az őket hitelesnek elfogadó embereknek!

 

Tények és bizonyítékok:

Az MTA álláspontja a MAGYARSÁG múltjáról az, hogy a MAGYAR egy a FINNUGOR népcsaládhoz tartozó etnikum.

Elszántan állítják és tanítják több mint 150 éve, hogy a Magyarság írott kódexekben, krónikákban, és népi mondákban, regékben fennmaradt, eredettörténete, egy délibábos hazugság, amit csak azért találtak ki, hogy jobb fényben tüntessék fel a primitív és barbár, ŐSEIKET.

 

Tömören, néhány mondatban, szinte minden írott krónikánk és népi mondánk a Hunoktól és a Szkítáktól eredezteti a MAGYARSÁGOT! Az MTA viszont egy a nyelvek rokonságra alapított magyarázattal, légből kapottnak és délibábosnak nyilvánította mindezt, és úgy 150 éve a Finnugor rokonságot tanítja és erőlteti minden általa irányított fórumon, tehát az iskolákban, gimnáziumokban, egyetemeken, tudományos folyóiratokban.

 

Persze ha mindenki hinne az MTA-nak, hiszen elvileg ők a hiteles tudományos forrás, akkor ennek a cikknek nem lenne semmi értelme.

 

De nagyon sok ma még amatőrnek és tudománytalannak bélyegzett kutató állítja, hogy az MTA Finnugor eredettörténete, enyhén szólva sem áll acélos lábakon. hiszen valljuk be, a Finnugor eredettörténet csak elméletben létezik.

 

De nézzük meg végre, hogy mit hozott ezzel kapcsolatban a gyakorlat?

 

2017-ben egy nagyszabású tudományos projekt keretei között, felállították a „HONFOGLALÓ MAGYAROK” (ez is MTA-s elnevezés) géntérképét! Szigorúan csak az ezzel foglalkozó nyugati tudomány eszközeivel és fogalmi rendszerével, a legmodernebb tudományos eszközökkel és ismeretekkel, a Szegedi Egyetem kutatói dr. Neparáczki Endre vezetésével a következő eredményre jutottak:

 

A honfoglaló magyarok etnikai hovatartozása számokban, százalékos arányban:

 

Ázsiai Hunok génaránya: 40%

Nyugat-európai Szrubnaja Szkíták génaránya: 40%

Kaukázusi régió génaránya: 10%

Finnugor génarány: 0%

 

Tehát tömören a MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA már legalább 150 éve azt tanítja, hogy minden eredetmondánk és minden a múltunkkal foglalkozó krónika hazugság!

Szerintük tudományos tény, hogy a Magyarok egy Finnugor nép és mindenki aki mást állít délibábos hazugságokat terjeszt.

A fenti számadatok ezzel szemben teljesen tárgyilagosak, egyszerű statisztikai adatok.

 

Vajon mennyi idő kell nekik, hogy végre levonják a tanulságot? Képesek egyáltalán rá, hogy magukba szálljanak? Hiszen mennyire kínos egy nép vezető tudományos rétegére nézve az, amikor 150 évig bélyegezték az igazságot délibábos hazugságnak?

 

Juhász Zsolt

 


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!