"Sokan mondják hogy már késő, most már úgyis mindegy. A világban olyan folyamatok indultak meg, amiket már lehetetlen visszafordítani. - Én viszont azt mondom, hogyha itt a vége, akkor legalább a búcsú legyen szép! Mert mennyivel jobb érzés úgy várni a végét, hogy én legalább megpróbáltam mindent..."

 Az emberi tudatosság hihetetlen paradigmaváltás előtt áll. A legújabb kor tudományos felfedezései arra utalnak, hogy a világegyetem és vele a földi élet egy jól kitalált rendszer része, ami ‒ mint minden rendszer ‒ konkrét célokat szolgál. És hogy mik ezek a célok?

 ‒ Nos ezekre a kérdésekre a könyv a maga szórakoztató, de természetes könnyedségével adja meg a választ, miközben egységbe rendezi azokat a tudományos felfedezéseket, amiknek az emberiség már egy ideje a birtokában van. De mivel ezek a felfedezések a tudomány különböző ágaiból érkeztek, így még senki nem vette a fáradságot, hogy kirakja belőlük a nagy egészet.

 Ami miatt mára ez nagyon fontossá vált, hogy világunkat éppen a saját tudatlanságunk pusztítja el, pont úgy mint egy járvány, miközben fogalmunk sincs róla, hogy a titkok amik megmenthetnének minket és a bolygót amin élünk, már rég a birtokunkban vannak.

Könyvrendeléshez kattints ide.


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Előadás

Előadás rendelhető a könyvekkel kapcsolatos témákban az utikonyv@velvet.hu e-mail címen, vagy az alábbi telefonszámon:

+36 20 343 3730.

Budapest 100km-es körzetében a meghívás esetén adok 6 darab könyvet 2500ft/db. áron, az előadás pedig ingyen van! 100-200km-ig 8 darab könyv vásárlása szükséges.

A fenti ajánlaton kívül, természetesen megpróbálok minden ötlethez rugalmasan állni.

A lényeg a jó kapcsolat, és a

SZER-ETET!